Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.5.)

pondelok, 27. máj 2013 08:56 | Autor: Branislav Lipták

 Správy dňa z anglickej Premier League (27.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Podľa anglických médií sa už konečne José Mourinho dohodol na zmluve s FC Chelsea. Portugalčan údajne podpísal 4-ročný kontrakt. Podrobnosti by mali byť zverejné v priebehu dnešného dňa.

CHELSEA: Nemecký záložník Marko Marin je nespokojný so svojím pôsobením v FC Chelsea. Rodák z Bosny a Hercegoviny nastúpil v Premier League iba k 6 zápasom, v ktorých dal jeden gól.
 
CHELSEA: Odchádzajúci tréner Rafa Benítez sa pre médiá nechal počuť, že svoju prácu v klube vykonával dobre a splnil všetko, čo si zaumienil. Mrzia ho reakcie niektorých fanúšikov Chelsea na jeho adresu, ale väčšina ho podľa jeho slov nakoniec podporovala.
 
MANCHESTER UNITED: Prekvapivá správa prišla z anglických médií. Podľa tamojších správ pripravuje United ponuku na Cesca Fabregasa z FC Barcelona.
 
TOTTENHAM HOTSPUR: Španielsky klub Real Madrid sa stále nevzdal sna o angažovanie Garetha Balea z Tottenhamu Hotspur. Anglický klub nechce svoju hviezdu predať, ale Real vraj chystá ponuku, ktorá sa bude len ťažko odmietať.
 
MANCHESTER CITY: O záložníka španielskej Málagy Francisca Alarcóna alias Isca má záujem anglický Manchester City. Druhým záujemcom o služby 21-ročného Španiela je Real Madrid. Avšak kráľovský Real sa v posledných dňoch podľa španielskych médií zaujíma skoro o každého hráča.
 
FC LIVERPOOL: O Luisa Suáreza sa začal zaujímať po Bayerne Mníchov aj španielsky Real Madrid. Španielske médiá prišli so správou, že madridský klub je ochotný za Uruguajčana zaplatiť slušných 40 milónov eur.
 
ARSENAL: Londýnsky klub by rád na Emirates Stadium priviedol záložníka Lyonu Clémenta Gréniera. 22-ročný talent francúzskeho futbalu patril medzi opory 3-tieho celku Ligue 1 v tejto sezóne.