Main Content

KHL: Medveščak Záhreb hľadá trénerov, vyberá si z piatich kandidátov

utorok, 28. máj 2013 11:05 | Autor: TASR

Záhreb 28. mája (TASR) - Vedenie chorvátskeho nováčika Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Medveščak Záhreb stále ešte nemá hlavného trénera. Podľa slov riaditeľa pre hokejové operácie Markoantonia Beliniča na tento post kandiduje päť uchádzačov.

"Hlavného trénera sme ešte stále nevybrali," cituje Beliniča Ria Novosti. "Máme však päť kandidátov, nad menami ktorých uvažujeme. Pravdepodobne počas týždňa túto otázku definitívne uzatvoríme. Medzi kandidátmi figurujú Európania a Severoameričania, známi a vo svete uznávaní špecialisti, ale aj perspektívni tréneri. Ale taká hviezda akým je hlavný tréner Magnitogorska Mike Keenan na našom zozname nie je."

Belinič zároveň dodal, že aj káder tímu sa sformuje v priebehu dvoch-troch týždňov. "Tvorba mužstva ide postupnými krokmi a všetko ide dobrým smerom," povedal Belinič a dodal: "Máme už podpísaných asi desať hráčov, s ďalšími vedieme rozhovory a ďalší, o ktorých máme záujem, ešte účinkujú v play off v USA. Verím, že do dvoch-troch týždňov sa káder nášho mužstva naplní."