Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.5.)

streda, 29. máj 2013 08:59 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Ricardo Carvalo sa stal hráčom AS Monaco. Portugalčan podpísal ročný kontrakt, ale ak sa klubu i hráčovi bude dariť, tak je možné že víťaz Ligy majstrov z roku 2004 pobudne vo Francúzsku viac ako jeden rok.

REAL MADRID: Aj hviezdny Zinedine Zidane by rád v štruktúrach Realu videl Garetha Balea. Podporil tak špekulácie, že kráľovský klub je pripravený a schopný angažovať najlepšieho hráča Premier League.

FC BARCELONA: Prestupom do Barcelony si Neymar splnil svoj detský sen. Klub svoju brazílsku posilu oficiálne predstaví budúci týždeň. 21-ročný hráč má veľké očakávania a takisto aj klub si od neho veľa sľubuje. Časom sa ukáže, či tento prestup bol pre obe strany ten správny krok.

FC BARCELONA: Anglický Tottenham je pripravení angažovať Davida Villu. Všetko nasvedčuje tomu, že v lete sa Španiel presunie do Anglicka za 10 miliónov libier.

ATLÉTICO MADRID: Brankár Thibaut Courtois, kmeňový hráč FC Chelsea, by rád zotrval ešte minimálne jeden rok na hosťovaní v Atléticu Madrid. Belgičan patril medzi opory španielskeho tímu, s ktorým získal Copa del Rey.

BETIS SEVILLA: Kanonier Rubén Castro je podozrivý z napadnutia svojej priateľky a preto ho zadržala španielska polícia.