Main Content

Obetuje Real Di Maríu za Ancelottiho?

streda, 29. máj 2013 19:18 | Autor: Jakub Mihálik

Obetuje Real Di Maríu za Ancelottiho?
Obetuje Real Di Maríu za Ancelottiho? | zdroj: foto TASR

Real Madrid sa podľa portugalského denníka A Bola pokúsi angažovať z Paríža Saint-Germain trénera Carla Ancelottiho za každú cenu. Obetovať by pri tom mali Angela Di Maríu.

Zdroje z okolia portugalského superagenta Jorgea Mendesa tvrdia, že parížsky klub prejavuje eminentný záujem o angažovanie Angela Di Maríu. O toho sa podľa dostupných informácií zaujímajú aj anglické kluby Manchester United a Chelsea, zástup záujemcov dopĺňa AS Monaco. Šikovný ľavonohý krídelník by však mal byť rozhodujúcim článkom taktiky Realu Madrid, ktorý sa usiluje o angažovanie súčasného trénera PSG, Carla Ancelottiho. Madrid, podľa portugalského denníka, dovolí prestup Di Maríu do tímu francúzskeho majstra za 25 miliónov eur, no bude požadovať uvoľnenie Carla Ancelottiho.

S avizovaným záujmom Realu o služby waleského záložníka Garetha Balea a španielskeho krídelníka Jesusa Navasa, by sa miesto po Di Maríovi malo rýchlo zaplniť. Preto Peréz nebude váhať obetovať jeden zo základných stavebných kameňov madridskej zostavy uplynulých sezón, v snahe zabezpečiť si služby skúseného talianskeho lodivoda. Posledné slovo však bude mať parížsky klub. Ten sa svojho kouča nevzdá ľahko.