Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.5.)

štvrtok, 30. máj 2013 09:56 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (30.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Útočníkovi Carlosovi Tévezovi budúcu sezónu vyprší kontrakt na Etihad Stadium. Hráč je ochotný s klubom sa dohodnúť na ďalšej spolupráci. Ako sa však k budúcnosti argentínskeho útočníka v klube postaví samotné vedenie zatiaľ nie je známe.

MANCHESTER CITY: Čílsky tréner Manuel Pellegrini sa údajne už dohodol na podmienkach zmluvy s anglickým Manchestrom City. Súčasný tréner Málagy absolvuje posledný zápas na lavičke španielskeho celku v sobotu proti FC Barcelona.

TOTTENHAM: Anglický klub Tottenham Hotspur je stále bližšie a bližšie k angažovaniu Davida Villu z FC Barcelona. Španiel sa bude s veľkou pravdepodobnosťou do Anglicka sťahovať už v najbližších dňoch.

TOTTENHAM: Kráľovský klub Real Madrid vyhlásil, že Garetha Balea z Tottenhamu získa za každú cenu. Vedenie bieleho baletu dokonca uviedlo, že najneskôr v polovici júna bude Walešan súčasťou Realu Madrid.

EVERTON: Na uvoľnený trénerský post FC Everton by mohol zasadnúť španielsky kouč Robert Martínez.

EVERTON: Vedenie klubu sa bude musieť zaoberať sťažnosťami svojich fanúšikov. Fanúšikom sa totiž nepáči, že v novom klubovom znaku chýba latinské motto "Nil Satis, Nisi Optimum" v preklade „Nič okrem najlepšieho nie je dostatočne dobré“.

ASTON VILLAHULL CITY: Brankár Vilanov Shay Given by sa mohol z Birminghamu sťahovať do Hullu. Írsky gólman už nie je jednotkou Aston Villy a Hull City mu je ochotný ponúknuť práve stabilnú pozíciu medzi troma žrďami.

CRYSTAL PALACE: Nováčik Premier League bude musieť investovať do rekonštrukcie svojho štadiónu. Ten zatiaľ nespĺňa parametre najvyššej súťaže, ale klub túto záležitosť vyrieši do niekoľkých týždňov.