Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.5.)

štvrtok, 30. máj 2013 10:02 | Autor: Branislav Lipták

 Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Bývalý hráč „Pusiniek“ Zinedine Zidane sa do klubu vracia na svoju niekdajšiu pozíciu športového riaditeľa. Francúz bude mať na starosti prestupovú politiku a v klube dúfajú, že jedného dňa sa Zidane ujme aj trénerského kormidla.

REAL MADRID: Kráľovský klub Real Madrid vyhlásil, že Garetha Balea z Tottenhamu získa za každú cenu. Vedenie bieleho baletu dokonca uviedlo, že najneskôr v polovici júna bude Walešan súčasťou Realu Madrid.

FC BARCELONA: Katalánsky klub v pondelok oficiálne predstaví svoju novú brazílsku posilu Neymara.

FC BARCELONA: Dnes poobede sa vyrieši sitúacia okolo obrancu Érica Abidala. Francúz bojoval prevažnú časť sezóny s rakovinou a práve dnes by sa mal s vedením klubu dohodnúť na svojom ďalšom pôsobení resp. odchode z klubu.

FC BARCELONA: Anglický klub Tottenham Hotspur je stále bližšie a bližšie k angažovaniu Davida Villu z FC Barcelona. Španiel sa bude s veľkou pravdepodobnosťou do Anglicka sťahovať už v najbližších dňoch.

MÁLAGA: Čílsky tréner Manuel Pellegrini sa údajne už dohodol na podmienkach zmluvy s anglickým Manchestrom City. Súčasný tréner Málagy absolvuje posledný zápas na lavičke španielskeho celku v sobotu proti FC Barcelona.