Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.5.)

piatok, 31. máj 2013 08:24 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

 

FC BARCELONA: Včera sa rozhodlo o ďalšom futbalovom osude obrancu Érica Abidala. Klub s Francúzom nepredĺžil zmluvu, ale hráč má dvere do klubu po skončení svojej hráčskej kariéry otvorené.

FC BARCELONA: Manchesterský giganti – United a City javia veľký záujem o Cesc Fábregasa z Barcelony. Španielsky záložník už v Anglicku pôsobil, keď od roku 2003 do 2012 obliekal dres Arsenalu Londýn. 
 
REAL MADRID: Biely balet má na najbližších 5 rokov nového sponzora – arabskú leteckú spoločnosť Fly Emirates. Finančné podmienky zmluvy zatiaľ nie sú známe.
 
REAL MADRID: Uruguajský útočník FC Liverpool Luis Suárez sa vyjadril, že keď príde ponuka z Realu Madrid bude ťažké ju odmietnuť.
 
REAL MADRID: Cena záložníka anglického Tottehnamu Garetha Balea sa údajne môže vyšplhať až na 80 miliónov libier. Takúto sumu je vraj ochotný zaplatiť Real Madrid za služby 23-ročného Walešana. Túto ponuku by asi vedenie Tottenhamu nemohlo nič iné len akceptovať.
 
RAYO VALLECANO: Súčasný tréner Vallecana Paco Jémez predĺžil svoj kontrakt so španielskym klubom. Vo svojej prvej sezóne dostal klub takmer na miesta zaručujúce Európsku ligu a pre malý klub z Madridu je 8. miesto veľkým úspechom. Nový kontrakt znie na jeden rok.
 
REAL VALLADOLID: Miroslav Đukić definitívne končí na lavičke klubu z Valladolidu. Srbský tréner dostal klub do najvyššej súťaže a v tejto sezóne sa Real v La Lige celý čas nachádzal v pokojných nezostupových vodách španielskej ligy.