Main Content

Bale sa narodil, aby hral pre Real Madrid

piatok, 31. máj 2013 14:32 | Autor: Milan Vrábeľ

Bale sa narodil, aby hral pre Real Madrid
Bale sa narodil, aby hral pre Real Madrid | zdroj: foto TASR

Gareth Bale po perfektnej sezóne v Tottenhame na seba prilákal veľkú pozornosť špičkových európskych tímov. Real Madrid patrí medzi najvážnejších záujemcov.

Prezident Realu Madrid Florentino Perez dal jasne najavo, že má o talentovaného útočníka veľký záujem, keď pre média povedal: "Bale sa narodil, aby hral pre Real Madrid."

23 - ročný hráč skóroval v tejto sezóne 21 krát v anglickej Premier lige a jeho tím Tottenham minula kvalifikácia do Ligy Majstrov len o kúsok. Bale bol pripravený so svojim tímom podpísať novú zmluvu v hodnote 130 000 libier toto leto. Hotspurs si však budúci rok zahrá "len" európsku ligu a preto teraz veľký futbalový talent začal zvažovať podpísanie novej zmluvy.
 
Baleov agent, Jonathan Barnett, v stredu priznal, že útočník zváži akúkoľvek ponuku od 9 násobného víťaza Ligy majstrov.
 
Okrem prezidenta klubu aj útočník Realu Madrid, Alvaro Morata, podporil Balea, aby s tímom z hlavného mesta Španielska podpísal kontrakt a povedal: "Bale je jedným z najlepších hráčov na svete a my máme vždy tých najlepších hráčov. Som presvedčený, že ho klub bude chcieť a on urobí správny krok, ak s ním podpíše zmluvu."
 
Športový riaditeľ Madridu, Zinedine Zidane, minulý týždeň zaradil Walešana medzi hrajúce legendy La ligy a to medzi Lionela Messiho a Cristiana Ronalda. "Veľa krát som pozeral Tottenham práve preto, lebo tam hrá Gareth Bale," povedal a dodal : "Okrem Ronalda a Messiho, ktorý sú najlepší hráči musím priznať, že Bale je futbalista, ktorý na mňa zapôsobil najviac."