Main Content

KHL: Podľa Krajčiho by sa v prípade Šatana malo vyjasniť do 20. júna

pondelok, 3. jún 2013 13:05 | Autor: TASR

Bratislava 3. júna (TASR) - Do 20. júna by sa mohlo podľa generálneho manažéra Slovana Bratislava Maroša Krajčiho vyjasniť pôsobenie skúseného hokejistu Miroslava Šatana v belasom drese aj pre nastávajúcu sezónu.

S kapitánom majstrov sveta z Göteborgu a držiteľom všetkých štyroch slovenských medailí na MS sa Krajči stretol pred jeho odchodom na dovolenku dvakrát. "S Mirom sme sa rozprávali o jeho pôsobení v našom drese aj v budúcej sezóne. Všetko je zatiaľ otvorené, definitíva by mohla padnúť do 20. júna," vyjadril sa na klubovej internetovej stránke Krajči na margo možného predĺženia Šatanovho kontraktu.

Držiteľ Stanleyho pohára zo sezóny 2008/2009 odohral v uplynulom ročníku za Slovan v KHL až do novembrového zranenia 21 zápasov, v ktorých si na svoje konto pripísal 12 bodov za sedem gólov a päť asistencií. Po uzdravení sa Šatan v závere sezóny predstavil na svetovom šampionáte vo Fínsku a Švédsku, kde v 8 zápasoch nazbieral tri body a prispel tak k postupu Slovenska do štvrťfinále turnaja.