Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.6.)

sobota, 8. jún 2013 09:35 | Autor: Jakub Vaverka

Správy dňa z anglickej Premier League (8.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.6.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

 

LIVERPOOL: Škrtel za 14 miliónov
Slovenský reprezentant Martin Škrtel, ktorý to má podľa najnovších informácií v Liverpoole nahnuté a pravdepodobne klub opustí je záujemcom o jeho služby dostupný za 14 miliónov libier. Medzi tímy, ktoré by chceli Škrtela získať patrí predovšetkým londýnsky Arsenal.
 
ARSENAL: Wenger má zelenú
Tréner Arsenalu Arsene Wenger dostal od vedenia The Gunners zelenú na kúpu reprezentačného útočníka Waynea Rooneyho z Manchestru United. Populárny „Wazza“ sa na Old Trafford stále nedohodol na novej zmluve a jeho odchod je tak stále reálnejší.
 
MANCHESTER UNITED: Varela posilou Red Devils
Prvou posilou nového trénera Davida Moyesa na lavičke úradujúceho majstra Anglicka Manchestru United sa stal uruguajský mladík Guillermo Varela. Jeho doterajší klub Peňarol by mal za jeho odchod zinkasovať približne 1,2 milióna libier.
 
LIVERPOOL: Reina chápe Suareza
Španielsky brankár Liverpoolu Pepe Reina sa vyjadril, že ak uruguajský kanonier The Reds Luis Suarez v lete opustí Anfield Road, tak ho pochopí. Tlak fanúšikov súpera a britských médií na kontroverzného El Pistolera totiž stále rastie.
 
CHELSEA: Hulk priznal interes
Brazílsky útočník ruského Zenitu Petrohrad priznal, že sa o jeho služby zaujíma londýnska Chelsea. The Blues sa ho pokúšali kúpiť aj minulý rok, no vtedajší kanonier Porta si miesto Londýna vybral Petrohrad, kde mu ponúkli viacej peňazí.
 
EVERTON: Súboj o Fellainiho
Arsenal, Chelsea a Manchester United sú podľa The Times najhorúcejšími kandidátmi na kúpu Marouana Fellainiho z Evertonu.
 
TOTTENHAM: Assou - Ekotto zrejme odíde
Šikovný obranca Tottenhamu Hotspur Benoit Assou – Ekotto pravdepodobne v lete zmení dres. O jeho služby sa totiž eminentne zaujíma turecké Fenerbachce, ktoré si ho cení na šesť miliónov libier.
 
LIVERPOOL & NORWICH: Shelvey do Norwichu?
Daily Mail tvrdí, že talentovaný mladík z kádra Liverpoolu Jonjo Shelvey by mohol odísť za osem miliónov libier do Norwichu City.