Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.6.)

nedeľa, 9. jún 2013 10:48 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (9.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.6.)

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Nový tréner Chelsea José Mourinho údajne nepočíta so službami senegalského kanoniera Demba Ba. Podľa Sunday Mirror sa tak robustný útočník po polroku strávenom na Stamford Bridge po príchode z Newcastlu bude opäť sťahovať.

CHELSEA
: Pokiaľ sa José Mourinhovi nepodarí kúpiť Edisona Cavaniho z Neapolu ako alternatívu má pripravenú ponuku pre Bayern Mníchov za Maria Gomeza.

CHELSEA:
Mourinho by rád do tímu priviedol aj svojho bývalého zverenca z Realu Madrid Xabiho Alonsa, ktorý stále nepodpísal s Pusinkami nový kontrakt.

LIVERPOOL
: Zaujímavú posilu do útoku sa podarilo získať Liverpoolu. The Reds posilňuje útočník Celty Vigo Iago Aspas, za ktorého zaplatili 8,5 milióna libier.

ARSENAL:
Podľa plátku Mail on Sunday plánuje budúci týždeň Arséne Wenger odštartovať proces rokovaní, ktorých výsledkom by malo byť získanie Gonzala Higuaína z Realu Madrid a záložníkov Ilkyaya Gundogana a Larsa Nendera z Borussie Dortmund, respektive Bayeru Leverkusen.

MANCHESTER UNITED
: Cristiano Ronaldo je v britskej tlači naďalej spájaný s návratom na Old Trafford. Podľa plátku The Sun totiž stále nevyvrátil túto možnosť a zároveň váha s podpisom zmluvy s Realom Madrid.

MANCHESTER CITY
: Špekulácie o odchode Angela Di Mariu z Realu Madrid sa snaží využiť Manchester City, ktorý chce za argentínskeho reprezentanta ponúknuť 30 miliónov libier.

WEST HAM:
Zotrvanie Andyho Carrolla vo West Hame stále nie je isté. Sunday Telegraph tvrdí, že vedenie klubu zvažuje aj možnosť Carrollovho návratu do Liverpoolu, pričom na jeho post by chceli kúpiť Bonyho Wilfrieda z Vitesse.

NEWCASTLE:
V hľadáčiku Strák naďalej figuruje Andy Carroll, ktorý je kmeňovým hráčom Liverpoolu, no poslednú sezónu strávil vo West Hame. Budúce pôsobisko člena širšieho kádra anglickej reprezentácie je tak stále nejasné.