Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.6.)

streda, 12. jún 2013 10:25 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (12.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.6.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: V médiách sa naďalej intenzívne špekuluje o budúcnosti Martina Škrtela. Slovenský stopér komunikoval s Marekom Hamšíkom, ktorého sa pýtal na život v Neapole, ktorý podľa anglickej tlače poškuľuje po jeho službách. Trhová hodnota nášho obrancu sa odhaduje na 14 miliónov eur.

MANCHESTER CITY: Včera sa definitívne zrealizoval avizovaný prestup Jesúsa Navasa z Sevilly na Etihad Stadium do Manchestru City. Citizens za služby španielskeho záložníka zaplatili15 miliónov libier. Prestup bol dohodnutý už dlhšie, no definitívnu platnosť mu dala až lekárska previerka, ktorej sa španielsky reprezentant zúčastnil včera v USA.

MANCHESTER CITY:
Viceprezident AC Miláno Adriano Galliani otvorene priznal, že dúfa v získanie Carlosa Teveza z Manchestru City. Transfer však komplikujú vysoké platové požiadavky argentínskeho útočníka, preto Galliani dodal: ,,Mám Tevéza rád. Je to taký zlý chlapec. Verím, že zľaví zo svojich platových požiadaviek, aby k nám mohol prísť.”

EVERTON
: Základnou úlohou nového trénera Evertonu Roberta Martineza je udržať v tíme dve najväčšie hviezdy klubu Marouaneho Fellainiho a Leightona Bainesa. Podľa predsedu klubu Billa Kenwrighta belgický záložník Fellaini naznačil, že by v mužstve rád zostal.

CHELSEA
: Nový tréner Chelsea José Mourinho potvrdil, že v sezóne 2013/2014 bude kapitánom modrých opäť John Terry.

TOTTENHAM:
Spurs podľa Sky Sport neuspeli v boji o služby Fredyho Guarína z Interu Miláno. Tottenham zaňho ponúkal Nerazurri 20 miliónov eur, ktoré však taliansky celok odmietol.

WEST HAM:
Novou posilou Kladivárov by sa mohol stať Massimo Ambrosini, ktorému AC Miláno neponúklo predĺženie zmluvy. Podľa informácií od jeho agenta Ambrosini rokuje s West Hamom ale zvažuje tiež prestup do jedného z tímov americkej MLS.

ASTON VILLA:
Villans informovali, že sú blízko k získaniu služieb Nicklasa Heleniusa z Aalborgu. Prestupu bráni už len dojednanie platových podmienok s hráčom a obligátna lekárska prehliadka.