Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.6.)

štvrtok, 13. jún 2013 10:54 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (13.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.6.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

 

CHELSEA: José Mourinho je presvedčený, že v budúcej sezóne zabojuje v najvyššej anglickej súťaži Premier League o titul šestica tímov. Medzi top favoritov radí Manchester United a City, FC Liverpool, FC Arsenal, Tottenham Hotspur a samozrejme FC Chelsea.

MANCHESTER CITY: Nemecký Hamburg sa zaujíma o paraguajského útočníka Roqueho Santa Cruza. Hamburg sa začal obzerať po novej posile, keď sa objavili správy o možnom odchode útočníka Son Heung-mina z Kórejskej republiky do Leverkusenu. V klube veria, že Santa Cruz je tá správna voľba pre ich útočnú radu.
 
MANCHESTER UNITED: Anglické médiá stále intenzívnejšie špekulujú o skorom prestupe Roberta Lewandowskiho do Manchesteru United.
 
MANCHESTER UNITED: Situácia okolo Wayne Rooneyho začína byť pre anglické médiá príjemným pobavením. Tentoraz sa objavila správa, že Rooney sa obáva reakcie fanúšikov United kvôli jeho úmyslom odísť z klubu. A preto sa vraj už definitívne rozhodol opustiť Old Trafford.
 
MANCHESTER UNITED: United sú ochotní uvoľniť portugalského záložníka Naniho za 8,5 miliónov libier.
 
TOTTENHAMMANCHESTER CITY: Defenzívny záložník Gareth Barry by sa mohol sťahovať z Manchestru do Tottenhamu.
 
ARSENAL: Prípadní záujemcovia o služby dánskeho útočníka Nicklasa Bendtnera si majú pripraviť minimálne 3 milióny libier.
 
NEWCASTLE: Francúzsky záložník Yohan Cabaye sa možno v lete vráti do svojej rodnej krajiny. O jeho služby má záujem AS Monaco a to v poslednom čase vždy získa to, čo chce.