Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.6.)

piatok, 14. jún 2013 09:35 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (14.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.6.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Ohľadom ďalšej budúcnosti Fernanda Torresa sa začína spomínať aj FC Barcelona. V katalánskom veľkoklube je však v útoku veľky pretlak. Je preto nepravdepodobné, že Torres by súhlasil s prestupom do Barcelony.
 
CHELSEA: Mourinho získal pre Londýnčanov prvú posilu. Z Bayeru Leverkusen prestupuje do Londýna nemecký útočník André Schürrle.
 
MANCHESTER CITY: Vedenie anglického klubu Manchester City verí, že z Málagy pritiahnu útočného záložníka Francisca Román Alarcón Suáreza známeho pod prezývkou Isco. Na prestup by mal mať veľký vplyv Manuel Pellegrini, ktorý túto sezónu Málagu trénoval.
 
TOTTENHAM: Futbalových fanúšikov asi neprekvapí správa, že o Garetha Balea je vo svete enormný záujem. O Walešana prejavil záujem Paris Saint-Germain, ktorý predostrel ponuku vo výške 85 miliónov libier.
 
TOTTENHAM: Francúzsky PSG má okrem Garetha Balea záujem aj o trénera „kohútov“ Andrého Villas-Boasa. Za jeho odchod ponúkajú Francúzi 10 miliónov libier.
 
FC LIVERPOOL:  FC Liverpool angažoval španielskeho útočníka Iaga Aspasa. V 34 dueloch v La Lige strelil Aspas dvanásť gólov a aj jeho zásluhou sa Celta Vigo vyhla vypadnutiu.
 
LIVERPOOL a SUNDERLAND: Anglické kluby rokujú o prestupe brankára Simona Mignoleta. Belgický gólman by sa mal sťahovať na Anfield Road za 8 miliónov libier.
 
ASTON VILLA: Novými posilami Villanov sa stali dánsky obranca Jores Okore a holandský záložník Leandro Bacuna. Okore podpísal s klubom štvorročný kontrak. Druhý menovaný sa klubu upísal na tri roky.