Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.6.)

sobota, 15. jún 2013 09:49 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (15.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.6.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Martin Škrtel prezradil novinárom počas akcie 7. ročníka „Coca-Cola Školský pohár 2013“, že s najväčšou pravdepodobnosťou zostane v budúcej sezóne hráčom Liverpoolu. ,,Vyzerá to tak, že na 99% zostanem v Liverpoole, jedno percento si nechávam do zálohy,” povedal slovenský obranca. Viac informácí tu >>>

MANCHESTER UNITED: Získať Cristiana Ronalda z Realu Madrid by mal podľa plátku The Sun pomôcť aj legendárny Alex Ferguson, ktorý len nedávno oznámil koniec trénerskej kariéry na Old Trafford.

CHELSEA:  Brazílsky útočník Hulk v službách Zenitu Petrohrad by vraj veľmi rád prestúpil do londýnskej Chelsea. Tá podľa Daily Mail pripravuje ponuku vo výške 40 miliónov libier.

CHELSEA & MANCHESTER CITY
: V hľadáčiku skautov Manchestru City a Chelsea FC sa ocitol obranca Atlética Madrid Diego Godín. Cena 27-ročného Argentínčana sa odhaduje na 15 miliónov eur.

MANCHESTER CITY:
Avizované sa stalo skutočnosťou. Novým trénerom Manchestru City sa stal Manuel Pellegrini, ktorý v minulej sezóne viedol Malagu spanilou jazdou Ligy majstrov, ktorá skončila až vo štvrťfinále na štíte Dortmundu. 59-ročný Čiľan podpísal s Citizens kontrakt na 3 roky.

MANCHESTER CITY:
Roberto Mancini, ktorý v minulej sezóne viedol Manchester City, vyhlásil, že by rád viedol taliansku reprezentáciu a to možno už na budúcoročnom šampionáte.

ARSENAL
: V centre pozornosti skautov francúzskeho Marseille sa ocitol útočník Gunners Gervinho. Cena 26-ročného reprezentanta Pobrežia Slonoviny sa odhaduje na vyše 10 miliónov libier.

WIGAN:
Novým kormidelníkom Wiganu, ktorý v minulej sezóne triumfoval v FA Cupe, no zároveň vypadol z Premier League, sa stal Owen Coyle, ktorý na tejto pozícií nahradí Roberta Martineza.

SOUTHAMPTON:
Prvá letná veľká posila mieri do Southamptonu, ktorý získal na štyri sezóny služby obrancu Dejana Loverna prichádzajúceho z francúzskeho Lyonu. Southamton zaňho zaplatil na svoje pomery astronomických 10 miliónov eur.

HULL CITY
: Nováčik Premier League Hull City neuspel v rokovaniach s Celticom Glasgow o predaji útočníka Garyho Hoopera. Hull zaňho ponúkal 4,5 milióna libier, túto čiastku však Cetlic odmietol.