Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.6.)

nedeľa, 16. jún 2013 09:14 | Autor: Jakub Vaverka

Správy dňa z anglickej Premier League (16.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.6.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

 

MANCHESTER UNITED: Ronaldo nepredĺžil
Správy o tom, že sa Cristiano Ronaldo chystá predĺžil zmluvu s Realom Madrid boli podľa všetkého nepravdivé. Samotný futbalista priznal, že s Bielym Baletom sa na novom kontrakte ešte nedohodol, a tak je neisté, či v Madride ostane aj v nasledujúcej sezóne. Okamžite sa tak opäť diskutuje o jeho návrate do Manchestru United, v ktorom by mal anglickému majstrovi pomôcť aj textilný gigant – americká firma Nike.
 
CHELSEA: Mourinho chce Sneijdera
Portugalský tréner Chelsea José Mourinho chce údajne získať na Stamford Bridge svojho bývalého zverenca z Interu Miláno Wesleyho Sneijdera. Holandský reprezentant momentálne oblieka dres tureckého Galatasarayu Istanbul, pričom vedenie tohto klubu za jeho služby požaduje dvanásť miliónov libier.
 
MANCHESTER CITY: Pellegrini má všetko
Nový tréner Manchestru City Manuel Pellergini má údajne všetky predpoklady na to, aby bol na Etihad Stadium úspešný a opäť dostal Citizens na vrchol Premier League.
 
MANCHESTER CITY: Jovetič posilou Citizens?
Manchester City by podľa viacerých médií veľmi rád získal Stevana Jovetiča z Fiorentiny. Reprezentant Čiernej Hory sa síce vyjadril, že chce prestúpiť do Juventusu, no keď príde lukratívna ponuka z Etihad Stadium, tak ju bude odmietať len veľmi ťažko.
 
LIVERPOOL: Suarez na odchode?
Uruguajský kanonier Liverpoolu Luis Suarez sa vyjadril, že vedenie The Reds si musí vypočuť jeho požiadavky pred novým ročníkom. El Pistolero sa viackrát vyjadril, že by chcel Anfield Road opustiť a údajne sa pozná s prezidentom Realu Madrid Florentinom Perezom.
 
CHELSEA: Torres odísť nechce
Útočník Chelsea FC Fernando Torres, ktorý bol v posledných dňoch spájaný s odchodom do FC Barcelona sa vyjadril, že zo Stamford Bridge odísť nechce a pod vedením Josého Mourinha sa chce stať jedným z najlepších útočníkov na svete.
 
CHELSEA: Mata na lane RM?
Hviezda Chelsea Juan Mata, ktorá patrí medzi najlepších hráčov Premier League sa dostala do zvláštnej situácie. Nevysoký Španiel číta na každom kroku, že José Mourinho uvažuje o jeho odchode a že by ho veľmi rád získal Real Madrid. Samotný hráč sa vyjadril, že o ničom nevie, no aj tak sa nad ním vznáša oblak pochybností o ďalšom pokračovaní v Chelsea.