Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.6.)

piatok, 21. jún 2013 11:12 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (21.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.6.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Carlos Tévez by mohol odísť do Serie A. O jeho služby javí záujem AC Milano. Taliani predložili ponuku 10 miliónov libier.

CHELSEA: Obranca brazílskej reprezentácie David Luiz utrpel v stredajšom stretnutí Pohára konfederácií FIFA proti Mexiku zlomeninu nosa. No na operáciu pôjde zadák Chelsea až po skončení turnaja.

CHELSEA: Anglický veľkoklub intenzívne sleduje Hulka zo Zenitu Petrohrad. Brazílčan v Rusku nie je vôbec šťastný.

ARSENAL: Podľa britských médií posilní útočník španielskeho klubu Real Madrid Gonzalo Higuaín londýnsky Arsenal. Madridský klub by mal údajne za Argentínčana zinkasovať čiastku 22 miliónov eur.

LIVERPOOL: Španielsky gólman Pepe Reina opäť dementoval špekulácie o svojom letnom odchode z Liverpoolu. Reina má ešte tri roky platnú zmluvu, ale samotný hráč dodal, že nikdy neviete, čo sa vo futbale môže stať.

LIVERPOOL: Rafa Benítez z Neapolu sa vyjadril, že by rád útočníka Cavaniho nahradil Luisom Suárezom z Liverpoolu.

EVERTON: Klub by do svojich radov rád zlanáril 19-ročného záložníka Nathana Redmonda z Birminghamu.  

ASTON VILLA: Útočník Brett Holman odchádza z tímu Villanov. Austrálsky reprezentant sa už dohodol na zmluve s klubom Al Nasr zo Spojených arabských emirátov.