Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.6.)

piatok, 21. jún 2013 11:14 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.6.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

LA FURIA ROJA: Hráči Španielska si v zápase proti exotickému Tahiti s chuťou zastrieľali. Outsidera z Oceánie deklasovali 10:0. Hetrik dosiahol David Villa. Ešte lepšie dopadol Fernando Torres, ktorý vsietil 4 góly a to pritom nepremenil pokutový kop.

LA FURIA ROJA: Šesť španielskych reprezentantov účinkujúcich na Pohári konfederácií FIFA v Brazílii sa stalo obeťou krádeže. V jednom z hotelov v Recife odcudzili španielskym futbalistom približne tisíc eur.

FC BARCELONA: Argentínsky futbalista Lionel Messi a jeho otec Jorge sa postavia pred súd v meste Gava. Svoje počínanie budú súdu vysvetľovať 17. septembra.

REAL MADRID: Podľa britských médií posilní útočník španielskeho klubu Real Madrid Gonzalo Higuaín londýnsky Arsenal. Madridský klub by mal údajne za Argentínčana zinkasovať čiastku 22 miliónov eur.

ATHLETIC BILBAO: Staronovým trénerom španielskeho tímu Athletic Bilbao sa stal Ernesto Valverde, ktorý sa vracia na lavičku po ôsmich rokoch.

CELTA VIGO: Obranca španielskeho klubu FC Barcelona Andreu Fontás sa sťahuje do Celty Vigo. Prestupová čiastka za talentovaného zadáka predstavuje jeden milión eur.