Main Content

Prestupová bomba: Isco do Realu za 30 miliónov!

sobota, 22. jún 2013 12:09 | Autor: Jakub Mihálik

Prestupová bomba: Isco do Realu za 30 miliónov!
Prestupová bomba: Isco do Realu za 30 miliónov! | zdroj: foto: TASR

Jeden z najväčších svetových talentov súčasnosti Isco Alarcón sa podľa informácií španielskych médií stane novou posilou Realu Madrid. Veľkoklub z hlavného mesta Španielska sa dohodol s Malagou na prestupovej čiastke vo výške 30 miliónov a prestup by sa mal skompletizovať na začiatku budúceho týždňa.

Jedna z opôr Španielska nedávno skončeného šampionátu do 21 rokov si pre ďalší rozvoj svojej kariéry vybral Real Madrid. Informoval o tom španielsky denník AS, blízky kráľovskému veľkoklubu. V piatok večer sa zástupcovia Realu a Malagy dohodli na prestupovej čiastke vo výške 30 miliónov eur, ktorá finančne trápiacemu sa klubu z Andalúzie pomôže pri budovaní rozpočtu pre najbližšiu sezónu. 
 
Isco, ktorý sa po tom, čo sa Zinedine Zidane stal mužom rozhodujúcim o prestupoch do kádru Bieleho Baletu, objavil v zozname priorít Merengues, tak výrazne posilní ambície Realu Madrid pre novú sezónu. V priebehu nasledujúceho týždňa by sa mal hráč so svojim novým zamestnávateľom dohodnúť na detailoch zmluvy. V prvý júlový týždeň by sa Isco potom mal oficiálne predstaviť fanúšikom Realu Madrid.
 
Člen ideálnej zostavy ME 21 a držiteľ ocenenia pre najlepšieho svetového hráča do 21 rokov z uplynulej sezóny, tak v kádri Realu doplní svojich reprezentačných kolegov Moratu a Carvajala.