Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.6.)

nedeľa, 23. jún 2013 10:55 | Autor: Branislav Lipták

 Správy dňa z anglickej Premier League (23.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.6.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: O bombardéra Edinsona Cavaniho zvedú boj FC Chelsea a Real Madrid. Po Pohári konfederácii FIFA sa rozhodne kam bude smerovať ďalšia kariéra uruguajského útočníka . Výkupná klauzula, ktorú má Cavani zakotvenú v zmluve, je stanovená na 54 miliónov libier.

CHELSEA: Belgický brankár Thibault Courtois, ktorý je kmeňovým hráčom anglického klubu FC Chelsea, bude v súťažnom ročníku 2013/2014 opäť hosťovať v španielskom Atléticu Madrid. Pre 21-ročného Belgičana ide už o tretiu sezónu po sebe, počas ktorej bude pôsobiť v klube z hlavného mesta Španielska.

CHELSEA: Už dlhšie je známe, že Londýnčania podpísali 10-ročnú zmluvu so športovou značkou Adidas. Tento kontrakt prinesie do pokladnice klubu až 300 miliónov libier.

TOTTENHAM: V médiách v uplynulých dňoch prebehli informácie o tom, že Villas-Boas lanári na sever Londýna hviezdu FC Porto Jacksona Martineza, za ktorého ponúka 25 miliónov libier. Portugalský kouč v službách „kohútov“ však tieto špekulácie odmietol.

TOTTENHAM: Spurs sa dohodli na prestupe záložníka Paulinha /celým menom José Paulo Bezzera Maciel Júnior/ z brazílskeho Corinthians. Prestupová čiastka by sa mala pohybovať okolo 15 miliónov libier.

FC LIVERPOOL: The Reds oznámili príchod španielskeho útočníka Luisa Alberta zo španielskeho FC Sevilla. Dvadsaťročný zakončovateľ pôsobil počas súťažného ročníka 2012/2013 v rezervnom tíme FC Barcelona, v katalánskom tíme bol na hosťovaní. 

SUNDERLAND: „Mačky“ už nepočítajú so službami svojho kapitána Lee Cattermola. Hráč preto dostal od vedenia oznámenie, že si môže hľadať nový angažmán.

ASTON VILLA: Tím z Birminghamu by rád získal Elliotta Bennetta z Norwich City.