Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.6.)

pondelok, 24. jún 2013 07:54 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (24.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.6.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Francúzsky tréner Arséne Wenger by mal od vedenia klubu dostať ponuku na novú a vylepšenú zmluvu.

ARSENAL: Anglické média už považujú príchod Gonzalo Higuaína do Arsenalu ako hotovú vec. Avšak v hre je stále aj turínsky Juventus, ktorý chce údajne dorovnať ponuku predstaviteľov londýnskeho klubu.

MANCHESTER UNITED: Podľa britských médií sa majitelia 20-násobného anglického šampióna rozhodli, že po odchode veľkej legendy, akou bol tréner Ferguson, postavia základy novej éry "červených diablov" na najdrahšom nákupe v histórii klubu. V hre o takýto titul sú len dvaja hráči - Cristiano RonaldoGareth Bale...

MANCHESTER CITY: Roque Santa Cruz stále nevie, kde začne novú futbalovú sezónu. Paraguajskému útočníkovi končí v Manchestri City zmluva. O jeho služby prejavila záujem Málaga, kde tento rok hosťoval, ale záujem majú aj nemecké kluby Hamburg a Frankfurt.

TOTTENHAM: Brazílsky záložník Paulinho potvrdil, že londýnsky Tottenham poslal Corinthiansu za jeho služby oficiálnu ponuku.

TOTTENHAM: Tottenham je ochotný získať Christiana Bentekeho z Aston Villy. Londýnčania okrem finančnej kompenzácie ponúkajú aj Emmanuela Adebayora.

LIVERPOOL: Tréner FC Liverpool Brendan Rodgers vyhlásil, že tomuto anglickému klubu sa nevymkla z rúk situácia ohľadom Luisa Suáreza. Dodal, že prípadný predaj Uruguajčana je záležitosťou rozhodnutia funkcionárov z Anfield Road.

LIVERPOOL: Už v najbližších dňoch by sa mal skompletizovať prestup belgického gólmana Simona Mignoleta zo Sunderlandu. Cena 25-ročného brankára  sa pohybuje približne na úrovni jedenástich miliónov libier. Súčasný ochranca svätyne Liverpoolu Pepe Reina je podľa svojich slov šťastný, že sa mu zvýši konkurencia a je odhodlaný na sebe tvrdo pracovať.