Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.6.)

streda, 26. jún 2013 10:41 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (26.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.6.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Taliansky klub SSC Neapol akceptoval ponuku londýnskej FC Chelsea a uvoľní uruguajského útočníka Édinsona Cavaniho. Chelsea zaplatí za uruguajského reprezentanta 58 miliónov eur.

CHELSEA: Anglická FC Chelsea definitívne dotiahla prestup nemeckého útočníka Andrého Schürrleho z Bayeru Leverkusen. 22-ročný hráč podpísal päťročný kontrakt.

MANCHESTER UNITED: Obranca Rio Ferdinand vyhlásil, že trofejí nemá nikdy dosť a v tomto smere chce prekonať klubových rekordmanov. Ale prekonať napr. Ryana Giggsa, ktorý získal už 32 trofejí bude asi nereálne.

MANCHESTER CITY: Argentínsky útočník Carlos Tévez končí pôsobenie v anglickej Premier League a z Manchestru City prestupuje do Juventusu Turín. Podľa talianskych médií ide o trojročnú zmluvu.

ARSENAL: Londýnčania sú pripravení angažovať 18-ročného Benjamina Mendyho z Le Havru.

LIVERPOOL: FC Liverpool angažoval belgického brankára Simona Mignoleta z konkurenčného Sunderlandu za údajnú sumu deväť miliónov libier.

LIVERPOOL: Liverpoolčania údajne prejavili záujem o holandského záložníka Eljero Elia, z Werderu Brémy.

HULL: Nováčik najvyššej anglickej súťaže Hull City, získal na tri roky do kádra obrancu CurtisaDaviesa. Dvadsaťosemročný anglický stopér zamieril do Hullu z Birminghamu City.