Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.6.)

piatok, 28. jún 2013 09:09 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (28.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.6.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Biely balet je ochotný za Garetha Balea vyplatiť odstupné 85 miliónov libier a záložníka Angela di Maríu pribaliť k tomu. Pre anglický klub by toto mohla byť už tá ponuka, na ktorú pristúpi.

MANCHESTER UNITED: Realu Madrid Cristiano Ronaldo sa má v nasledujúcich dňoch stretnúť so zástupcami Manchestru United. O pripravovanej schôdzke informovali španielske médiá.

MANCHESTER CITY: Edin Džeko by sa mohol vrátiť do nemeckej Bundesligy. O služby bosenského útočníka má záujem Borussia Dortmund.

MANCHESTER CITY: Prestup Carlosa Téveza z Manchestru City do Juventusu Turín je hotová vec, oba kluby potvrdili, že argentínsky futbalista podpísal s talianskou stranou zmluvu na tri roky.

ARSENAL: Bývalý kapitán ruskej reprezentácie Andrej Aršavin spečatil návrat do Zenitu Petrohrad podpisom zmluvy na dva roky.

ARSENAL: Švajčiarsky obranca anglického FC Arsenal Johan Djourou by mal zamieriť na ročné hosťovanie s následnou opciou na trvalý prestup do nemeckého Hamburgu.

SWANSEA: Welšský klub za začal zaujímať o útočníka Wilfried Bonyho z holandského Vitesse Arnhem. Bývalý hráč Sparty Praha v 65 zápasoch v Holandsku skóroval až 46-krát.

CARDIFF CITY: Nováčik najvyššej anglickej súťaže Cardiff City angažoval do svojich radov dvadsaťročného dánskeho útočníka Andreasa Corneliusa z FC Kodaň.