Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.6.)

sobota, 29. jún 2013 10:35 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (29.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.6.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

QUEENS PARK RANGERS: Už druholigový Queens Park Rangers a francúzsky útočník Djibril Cissé sa navzájom dohodli na ukončení spolupráce. 31-ročný zakončovateľ je pre tím, ktorý zostúpil z najvyššej súťaže priveľkým luxusom.

MANCHESTER CITY: Citizens hľadajú náhradu za Carlosa Téveza a preto upriamili pozornosť na Maria Gómeza z Bayernu Mníchov.

MANCHESTER CITY: Manchesterský klub pravdepodobne pošle na hosťovanie Scotta Sinclaira. O jeho služby už prejavil záujem West Bromwich Albion.

CHELSEA: Kmeňový hráč anglickej FC Chelsea Marko Marin bude v nasledujúcej sezóne 2013/2014 pôsobiť na hosťovaní v španielskom prvoligovom tíme FC Sevilla.

ARSENAL a SWANSEA: Kluby sa pravdepodobne nedohodnú na prestupe Ashleyho Williamsa. Swansea si údajne pýta príliš veľa peňazí za waleského obrancu.

TOTTENHAM: Tridsaťjedenročný útočník David Villa z FC Barcelona, ktorý vyjadril ochotu prestúpiť na White Hart Lane, sa podľa anglických médií dohodol s vedením Spurs na podmienkach kontraktu.

STOKE:Erik Pieters z PSV Eindhoven je na najlepšej ceste prestúpiť do Stoke City. 24-ročný Holanďan je už na lekárskych testoch v Anglicku.

HULL CITY: Egyptský záložník Ahmed Elmohamady prestupuje zo Sunderlandu do Hull City. Zmluva znie na 3 roky.