Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.7.)

pondelok, 1. júl 2013 10:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (1.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED a ARSENAL: Londýnčania ponúkli diablom z Manchestru 20 miliónov libier za Wayna Rooneyho. Túto ponuku však pravdepodobne United zmietnu zo stola.

MANCHESTER CITY: Citizens sa pred novou sezónou podarilo uloviť celkom nenápadnú, no o to väčšiu futbalovú rybu. Zo Sevilly prišiel za pätnásť miliónov libier španielsky reprezentant Jesús Navas. Na adresu svojho spoluhráča z reprezentácie sa teraz vyjadril aj Andrés Iniesta. Ten tvrdí, že Navas je na rovnakej úrovni ako Gareth Bale.

MANCHESTER CITY: Klub z Manchestru má stále eminentný záujem o Alvara Negreda z FC Sevilla.

CHELSEA: Záložník Yossi Benayoun by mohol po skončení londýnskeho angažmánu prestúpiť do West Bromwich Albion.

TOTTENHAM: Manažér Tottenhamu Hotspur André Villas-Boas v nedeľu mierne šokoval svojich priaznivcov, keď vyhlásil, že o päť až desať rokov skončí s trénovaním a zúčastní sa púštneho dobrodružstva s názvom Rally Dakar.

NEWCASTLE: Francúzska 10-členná légia pôsobiaca v drese Newcastlu dostala od trénera Alana Pardewa za úlohu intezínve štúdium angličtiny.

ASTON VILLA: Villania odkazujú záujemcom o služby belgického útočníka Christiana Bentekeho, aby si pripravili minimálne 25 miliónov libier.

READING: Tím Formuly 1 Marussia, ovládaný ruským kapitálom nadviazal spoluprácu s anglickým klubom FC Reading. Ten v poslednej sezóne zostúpil z Premier League do druhej najvyššej súťaže.