Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.7.)

utorok, 2. júl 2013 10:54 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (2.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Za asistencie troch svojich bývalých kolegov z Evertonu sa včera 1. júla David Moyes oficiálne ujal funkcie trénera futbalistov Manchestru United. Na Old Trafforde sa začína hovoriť o novej ére.

CHELSEA: The Blues by si radi upísali anglický 16-ročný supertalent Isaiah Browna z West Bromwich Albionu.

ARSENAL: Londýnsky Arsenal pokračuje v trende vyhľadávania perspektívnych futbalistov a preto si vyhliadol francúzskeho mládežníckeho reprezentanta Yaya Sanoga. Dvadsaťročný útočník prichádza na Emirates Stadium z Auxerre, za ktorý v 24 zápasoch strelil jedenásť gólov.

ARSENAL: Jedna z najväčších opôr londýnskeho Arsenalu JackWilshere je presvedčený, že prípadný príchod Waynea Rooneyho by pozdvihol kvalitu mužstva a „kanonieri“ by po ôsmich rokoch konečne zdvihli nad hlavu nejakú trofej.

TOTTENHAM: Kohúti by radi získali dvojicu 17-ročných mladíkov z Dinama Záhreb – obrancu Tina Jedvaja a záložníka Alena Halilovića.

CARDIFF: Waleský tím už údajne získal Thomasa Ince z Blackpoolu. Prestupová čiastka by mala byť 8 miliónov libier. Thomas Ince je synom bývalého anglického reprezentanta Paula Ince.

WIGAN: Latics získali bývalého reprezentačného brankára Scotta Carsona z tureckého Bursasporu.

SUNDERLAND: Anglický prvoligista AFC Sunderland podpísal zmluvu na tri roky s francúzskym obrancom Valentinom Robergeom.  25-ročný stopér prišiel do Anglicka ako voľný hráč po skončení angažmánu v portugalskom Maritime.