Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.7.)

streda, 3. júl 2013 08:33 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (3.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL:Kolo Touré je od včera oficiálne novou posilou anglického FC Liverpool. Tridsaťdvaročný reprezentant Pobrežia Slonoviny prichádza ako voľný hráč, ktorý naposledy pôsobil v konkurenčnom Manchestri City.

LIVERPOOL: Martin Škrteľ je presvedčený, že Ján Kozák je správna voľba na post trénera reprezentácie . „Že je kontroverzná osoba? On je jednoducho len víťazný typ človeka a robí všetko pre to, aby uspel. Stretnutia prežíva aj z lavičky a chce vyhrávať“, dodal slovenský stopér.

MANCHESTER UNITED: O získanie záložníka Kevina Strootmana z PSV Eindhoven sa dlhodobo usiluje Manchester United, no vedenie holandského klubu odmieta predať jednu zo svojich najväčších opôr. Červení diabli sa o Strootmana zaujímajú už niekoľko rokov.

TOTTENHAM: Brazílsky reprezentant Paulinho sa definitívne sťahuje z Corinthians do anglického Tottenhamu Hotspur. Prestupovú čiastku kluby nezverejnili, no brazílske médiá hovoria o sume vo výške dvadsať miliónov eur.

WEST HAM UNITED: Podľa zákulisných informácií sa do boja o útočníka Bonyho Wilfrieda zapojil West Ham United. Doposiaľ sa hovorilo predovšetkým o záujme waleského klubu Swansea City, ktoré údajne minulý týždeň poslalo vedeniu Vitesse Arnhem oficiálnu ponuku.

SWANSEA: Alejandro Pozuelo je ďalšou španielskou akvizíciou anglického klubu Swansea City. 21-ročný stredopoliar posilnil účastníka Premier League z Betisu Sevilla za nezverejnené odstupné.

QUEENS PARK RANGERS: Anglický klub Queens Park Rangers, ktorý zostúpil do Championship to s návratom medzi anglickú elitu myslí naozaj veľmi vážne. Londýnsky klub totiž angažoval trénerské duo snov. K Harrymu Radknappovi, ktorý ešte vlani kandidoval na post trénera anglickej reprezentácie, pribudol bývalý kouč národného tímu Steve McClaren.

QUEENS PARK RANGERS: Obranca anglického klubu Queens Park Rangers Christopher Samba mieri do najvyššej ruskej súťaže, kde by si mal obliekať dres Anži Machačkala.