Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.7.)

streda, 3. júl 2013 08:41 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Fanúšikovia anglického druholigového klubu AFC Bournemouth budú mať v nedeľu 21. júla  sviatok. Anglický tím na svojom trávniku v prípravnom stretnutí privíta španielskeho giganta Real Madrid na lavičke s Carlom Ancelottim. Súboj sa odohrá na štadióne Dean Court s kapacitou 10 700 miest.

FC BARCELONA:Andoni Zubizarreta by mal zotrvať vo funkcii športového riaditeľa katalánskeho veľkoklubu aj v ďalšom období.

BESTIS SEVILLA: 21-ročný stredopoliar Alejandro Pozuelo je ďalšou španielskou akvizíciou anglického klubu Swansea City. Z Betisu Sevilla odchádza za zatiaľ nezverejnené odstupné.

ATLETIC BILBAO a OSASUNA: Útočník Kike Sola by mal v najbližších dňoch zmeniť pôsobisko. O útočníka Osasuny sa intenzívne zaujíma Atletic Bilbao.

OSASUNA a VILLAREAL: Z Villarealu do Osasuny Pamplona sa bude sťahovať obranca Joan Oriol. Ten síce s klubom z Valencie postúpil do La Ligy, ale Villareal mu napriek úspechu novú zmluvu neponúkol.

RAYO VALLECANO: Obranca José Manuel Casado sa stal voľným hráčom, keď nepredĺžil zmluvu s madridským klubom Rayo Vallecano.

LA FURIA ROJA: Mladí Španieli na MS do 20 rokov v Turecku porazili rovesníkov z Mexika 2:1 a postúpili do štvrťfinále.