Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.7.)

štvrtok, 4. júl 2013 10:51 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Španielsky obranca Carles Puyol v službách FC Barcelona nemá v úmysle ukončiť kariéru napriek početným zraneniam. Naopak, 35-ročný stopér dúfa, že s katalánskym klubom predĺži kontrakt.

FC BARCELONA: Záložník Thiago z Barcelony je údajne veľmi blízko k dohode s anglickým Manchestrom United.

FC BARCELONA:Lionel Messi sa ospravedlnil za zrušenie tretieho z troch benefičných stretnutí, ktoré mal absolvovať v sobotu 6. júla v americkom Los Angeles. Argentínska hviezda FC Barcelona absolvovala dva exhibičné zápasy pod názvom "Priatelia Lea Messiho proti výberu sveta" v kolumbijskom Medellíne a peruánskej Lime, ale organizátori nečakane zrušili tretie meranie síl v USA.

FC BARCELONA: Agent stopéra parížskeho Saint-Germain Thiaga Silvu rezolútne poprel množiace sa špekulácie o prestupe jeho klienta do FC Barcelona.

REAL MADRID: Španielsky klub Real Madrid v stredu oficiálne predstavil svoju najnovšiu posilu Francisca Romána Alarcóna Suáreza fanúšikom a zástupcom médií. Prezentácia 21-ročného stredopoliara s futbalovým menom Isco sa uskutočnila na Štadióne Santiaga Bernabéua.

REAL MADRID: Kráľovský klub sa zaujíma o služby Nemanju Matiće z Benfiky Lisabon.