Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.7.)

piatok, 5. júl 2013 11:44 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (5.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Kormidelník Red Devils David Moyes bude mať v Manchestri zaujímavo zložený tím asistentov. Prvým z nich sa stane Ryan Giggs, ktorý bude v tejto roli vystupovať ako hráč. Druhý je ďalší legendárny hráč United Phil Neville.

CHELSEA:
Kapitán slovenskej reprezentácie do 21 rokov Milan Lalkovič predĺžil zmluvu s Chelsea o ďalšiu jednu sezónu. Stále je však otázne, či zostane na Stamford Bridge, alebo ešte pred začiatkom nového ročníka Premier League zamieri na ďalšie hosťovanie.

CHELSEA:
Útočník Demba Ba nemá po príchode Josého Mourinha v Chelsea na ružiach ustlané a špekuluje sa o jeho odchode zo Stamford Bridge. Najnovšie sa senegalský útočník spája s prestupom do ruskej Machačkaly.

WEST BROMWICH:
WBA získal na trhu zaujímavú posilu. Klub sa môže tešiť na góly francúzskeho kanoniera Nicolasa Anelku, ktorý v nedávnej minulosti žiaril v drese Chelsea. 34-ročný Anelka naposledy pôsobil v čínskom klube Šanghaj Shenhua, z ktorého chvíľu hosťoval aj v Juventuse.

TOTTENHAM:
24-ročný brazílsky stredopoliar Paulinho sa včera podrobil lekárskej prehliadke u doktorov Tottenhamu. Podpis zmluvy je na spadnutie.

TOTTENHAM:
Emmanuel Adebayor sa ocitol v centre pozornosti predstaviteľov Besiktasu Istanbul. Klub, v ktorom pôsobí aj náš Filip Hološko, už učinil za skúseného útočníka z Toga oficiálnu ponuku.

ARSENAL: Podľa otca Gonzala Higuaína jeho syn už čoskoro podpíše zmluvu s Arsenalom. Gunners by ho mali kúpiť za 27 miliónov eur.

PREMIER LEAGUE:
S Premier League sa spája aj meno slovenského defenzívneho stredopoliara FC Janov Juraja Kucku. Podľa jeho agenta ostane Kucka buď v Serii A, alebo prestúpi do anglickej súťaže. Iná alternatíva vraj neexistuje.

SOUTHAMPTON:
Manažér Southamtponu Mauricio Pochettino prezradil, že sa snaží na trhu získať zvučné mená. Southampton sa usiluje o kúpu Damiaa, Benegu aj Waynamu.