Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.7.)

sobota, 6. júl 2013 10:14 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (6.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Tréner anglického úradujúceho majstrovského klubu Manchester United David Moyes na piatkovej tlačovej konferencii potvrdil, že útočník Wayne Rooney zostáva v tíme "červených diablov".

MANCHESTER CITY: Citizens sú ochotní predať brazílskeho obrancu Maicona. Prípadný záujemca by si mal pripraviť približne 3 milióny libier. 

MANCHESTER CITY: Lodivod Manuel Pellegrini by rád v City uvítal portugalského obrancu Pepeho z Realu Madrid.

ARSENAL: Anglický klub Arsenal Londýn potvrdil, že dvojica jeho hráčov Johan Djourou a Francis Coquelin strávi sezónu 2013/2014 na hosťovaní v nemeckej I. bundeslige.

LIVERPOOL: Útočník Luis Suárez sa musí do 22. júla vyjadriť, či na Anfield Road zostane alebo odíde.

WEST HAM a CARDIFF: Anglické kluby West Ham United a Cardiff City majú záujem o útočníka Javiera Saviolu, ktorý minulú sezónu pôsobil v španielskej Málage. Keďže Argentínčanovi skončila zmluva jeho prestup bude bezplatný.

WEST BROMWICH ALBION: Francúzsky útočník Nicolas Anelka, ktorý sa dohodol na ročnom pôsobení v klube West Bromwich Albion, prezradil, že by chcel kariéru zakončiť práve v Anglicku.

HULL CITY: Vedenie nováčika Premier League z Hullu ponúka 4 milióny libier za útočníka Charlieho Austina z Burnley.