Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.7.)

pondelok, 8. júl 2013 09:51 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (8.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Rodák z poľského mesta Gliwice Lukas Podolski verí, že „kanonieri“ budú tento rok hrať o špicu tabuľky a nehrozí im boj o štvrté miesto, ako sa už v uplynulých sezónach stalo akýmsi pravidlom.

ARSENAL: Londýnsky celok začal rokovať s trénerom Wengerom o možnom predĺžení kontraktu.
 
ARSENAL: Dánsky útočník v službách Arsenalu Londýn Nicklas Bendtner začal rokovať o svojom možnom prestupe do španielskej Málagy.
 
MANCHESTER UNITED: Španielsky stredopoliar Thiago Alcantara by mohol už v nasledujúcich dňoch prestúpiť z FC Barcelona do Manchestru United. Prestupová čiastka by sa mala vyšplhať na sedemnásť miliónov libier.
 
MANCHESTER UNITED: Bývalá opora „Devils“ Paul Scholes odmietol ponuku United na spoluprácu ako tréner. Hlavným dôvodom zamietavého stanoviska je to, že Scholes sa chce viac venovať svojej rodine.
 
MANCHESTER CITY:Alvaro Negredo sa bude za 20 miliónov libier sťahovať zo španielskej Sevilly do anglického Manchestru City.
 
MANCHESTER CITY: O útočníka Citizens Edina Džeka prejavil veľký interes španielsky veľkoklub Atlético Madrid. Madridčania totiž hľadajú náhradu za svojho bombardéra Falcaa, ktorý prestúpil do Monaka.
 
SUNDERLAND: Holandský klub AZ Alkmaar a anglický prvoligista AFC Sunderland dospeli k dohode ohľadom prestupu amerického útočníka Jozyho Altidora.