Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.7.)

streda, 10. júl 2013 10:25 | Autor: Branislav Lipták

 Správy dňa z anglickej Premier League (10.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Gareth Bale sa naďalej sústredí na svoju kariéru v klube zo severu Londýna. A to napriek tomu, že jeho meno sa dlhodobo spája s prestupom do madridského Realu. Walešan sa vyjadril, že by rád s klubom v budúcej sezóne skončil do 4. miesta a konečne hral Ligu majstrov.

MANCHESTER UNITED: Stopér Rio Ferdinand nie je spokojný s rečami o Rooneyho odchode a svojmu kolegovi odkazuje, aby na Old Trafforde zostal do konca kariéry.
 
CHELSEA: Portugalský tréner anglického FC Chelsea José Mourinho sa vyjadril, že má v úmysle baviť fanúšikov londýnskeho klubu príťažlivou hrou. Portugalčan chce vybudovať tím pre novú éru FC Chelsea, no zdôraznil neodškriepiteľný význam prítomnosti starších hráčov v mužstve.
 
CHELSEA: FC Chelsea a austrálsky brankár Mark Schwarzer sa dohodli na ročnej spolupráci. Štyridsaťročný gólman bol po skončení kontraktu s londýnskym FC Fulham voľným hráčom a s "The Blues" podpísal ročný kontrakt.
 
CHELSEA: Katalánsky veľkoklub FC Barcelona ponúkol 30 miliónov libier za DavidaLuiza z FC Chelsea. Londýnčania však túto ponuku zmietli zo stola s odvôvodnením, že Brazílčan nie je na predaj.
 
LIVERPOOL: Liverpoolčania stále rokujú o podmienkach, za akých aj naďalej Luis Suárez zostane na Anfield Road.
 
EVERTON: Everton získal paraguajského obrancu Antolína Alcaraza. Stopér, ktorému po uplynutí predošlej sezóny vypršal vo Wigane kontrakt, súhlasil v Evertone so zmluvou na dva roky.
 
FULHAM: Grécky veterán Jorgos Karagunis podpísal ročné predĺženie zmluvy s účastníkom najvyššej anglickej súťaže Fulhamom.