Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.7.)

štvrtok, 11. júl 2013 09:41 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (11.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Čílsky tréner Manuel Pellegrini je známy ofenzívnym poňatím hry. O niečo podobné sa chce pokúsiť aj vo svojom novom pôsobisku v Manchestri City, podľa jeho slov ale na to ešte potrebuje minimálne jedného kvalitného zakončovateľa. O koho pôjde ukážu najbližšie dni.

MANCHESTER UNITED: O portugalského futbalistu Naniho z Manchestru United má záujem ruský milionársky klub – Machačkala.
 
TOTTENHAM: Turecký klub Besiktas Istanbul pokračuje v boji o angažovanie togského útočníka Emmanuela Adebayora konkrétnymi prostriedkami a Tottenhamu už vraj predostrel finančnú ponuku.
 
ARSENAL: Nemecký Eintracht Frankfurt je na prahu podpisu zmluvy s útočníkom Arsenalu Nicklasom Bendtnerom. Londýnsky klub sa prestupu 25-ročného Dána nebráni a bundesligista zvažuje už iba finančné podrobnosti prestupu.
 
LIVERPOOL: Uruguajský útočník Luis Suárez chce odísť z Liverpoolu, pretože chce hrať v európskych pohároch. Dvadsaťšesťročný kanonier má v Liverpoole zmluvu do roku 2016. Napriek tomu ho láka hrať v inom klube.
 
EVERTON: FC Everton získal do kádra na sezónne hosťovanie Španiela Gerarda Deulofeua z FC Barcelona, ktorý nastupuje na pozícii útočníka alebo krídelníka.
 
EVERTON: Španielsky brankár Joel Robles sa dohodol na zmluve na päť rokov s účastníkom najvyššej anglickej súťaže FC Everton.
 
SWANSEA: Bývalý futbalista AC Sparty Praha Bony Wilfried prestúpil pred začiatkom súťažného ročníka 2013/2014 do tímu najvyššej anglickej súťaže Swansea, s ktorým sa dohodol na zmluve na štyri roky.