Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.7.)

piatok, 12. júl 2013 09:44 | Autor: Branislav Lipták

 Správy dňa z anglickej Premier League (12.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

 

MANCHESTER UNITED: Wayne Rooney nebude k dispozícii úradujúcemu anglickému majstrovi Manchestru United jeden mesiac. Anglický reprezentant si poškodil zadný stehenný sval v rámci ázijského turné.

MANCHESTER UNITED: United spustili pred začiatkom novej sezóny svoje oficiálne konto na sociálnej sieti Twitter. V priebehu troch hodín sa na odber noviniek anglického giganta prihlásilo viac ako 150 000 užívateľov. Manchester United vystupuje na sieti pod menom @ManUtd.
 
ARSENAL: Podľa najnovších správ sa mužstvo zo severu Londýna zameralo na dobre stavaného záložníka Geoffreyho Kondogbiu zo španielskej Sevilly.
 
ARSENAL: Nemecký klub Eintracht Frankfurt vo štvrtok poprel angažovanie dánskeho zakončovateľa Nicklasa Bendtnera. Dánsky útočník teda ešte zatiaľ zostáva v Londýne.
 
LIVERPOOL: Podľa najnovších informácií  sa vedenie Liverpoolu eminentne zaujíma o kanoniera tureckého Galatasaray Istanbul Buraka Yilmaza. „The Reds“ sa už podľa všetkého zmierili so skutočnosťou, že Anfield Road v lete opustí útočník Luis Suárez. Preto sa Liverpoolčania snažia nájsť nového zakončovateľa a voľba údajne padla práve na tureckého reprezentanta.
 
FULHAM: Klub z Londýna možno zmení svojho majiteľa. Terajší majiteľ Mohamed al Fayed by rád klub predal do rúk Šahída Chana, ktorý okrem iného vlastní tím americkej NFL Jacksonville Jaguars.
 
SOUTHAMPTON: Anglický FC Southampton ulovil pomerne veľkú rybu, keď za dvanásť a pol milióna libier angažoval 22-ročného Victora Wanyamu zo škótskeho Celticu Glasgow. Kenský defenzívny záložník podpísal zmluvu na štyri roky.
 
SUNDERLAND: Sunderland získal vo štvrtok do kádra talianskeho stredopoliara EmanueleGiaccheriniho z Juventusu Turín. Giaccherini sa len zriedka objavoval v základnej zostave Juventusu, ale bol platným členom talianskej reprezentácie na nedávno skončenom Pohári konfederácií FIFA v Brazílii.