Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.7.)

sobota, 13. júl 2013 08:09 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Arsenal Londýn a „Biely balet“ sa stále nevedia dohodnúť na prestupe Gonzala Higuaína.

REAL MADRID a REAL SOCIEDAD: Real Madrid naďalej pokračuje v kupovaní talentovaných hráčov. Ďalším do partie je totiž Asier Illarramendi z Realu Sociedad San Sebastián. Za 23-ročného stredopoliara Baskovia pravdepodobne zinkasovali 32 miliónov eur.

VALENCIA: Valencia sa dohodla na ročnom hosťovaní Oriola Romeua z anglického FC Chelsea v snahe posilniť stredovú formáciu. Dvadsaťjedenročný futbalista, je produktom barcelonskej mládežníckej akadémie.

MÁLAGA: O bývalého hráča španielskej Málagy Javiera Saviolu sa údajne zaujíma viacero mužstiev z Britských ostrovov. Saviola je momentálne voľný hráč, ale mohol by sa stať oporou jedného z londýnskych klubov – West Hamu United alebo Qeens Park Rangers.

ESPANYOL BARCELONA: Francúzsky nádejný útočník Thievy Bifouma bude aj naďalej obliekať dres barcelonského klubu. Obe strany sa dohodli na kontrakte do júna 2017.

ALMERÍA: Kmeňový hráč FC Liverpool Suso je na hosťovaní v španielskom tíme Almería. Devätnásťročný útočný stredopoliar zažiaril na nedávnych majstrovstvách sveta hráčov do dvadsať rokov.