Main Content

Manchester United ide po Fabregasovi!Ponúka 30 miliónov!

pondelok, 15. júl 2013 16:09 | Autor: Jakub Mihálik

Manchester United ide po Fabregasovi!Ponúka 30 miliónov!
Manchester United ide po Fabregasovi!Ponúka 30 miliónov! | zdroj: foto TASR

Anglický futbalový šampión, Manchester United sa po neúspechu v podobe neangažovania bývalého hráča FC Barcelona, Thiaga Alcantaru, ešte obzerajú po náhrade, takisto z radov katalánskeho veľkoklubu. Na Old Trafford chcú priviezť kapitálny úlovok v podobe Cesca Fabregasa!

Funkcionári United začali vyjednávanie o prestupe bývalého hráča Arsenalu Londýn, Cesca Fabregasa. Prvá ponuka znie na 30 miliónov eur.

Fabregas sa po vytúženom prestupe do rodnej Barcelony nedokázal presadiť do základnej zostavy, keď popri Iniestovi a Xavim hral až tretie husle. Po angažovaní Neymara hrozí Fabregasovi opäť nižší hrací čas, a tak sa od začiatku leta špekuluje o jeho prestupe.
Svoju pozornosť na stredopoliara upriamil hlavne Manchester United po tom, čo ich prestupový cieľ Thiago Alcantara včera podpísal zmluvu s Bayernom Mníchov. Nový tréner United, David Moyes, chce na Old Trafford získať ofenzívneho stredopoliara, ktorý by mal nahradiť definitívne končiaceho Paula Scholesa.

Do bojov o získanie Fabregasa môže vstúpiť aj jeho bývalý zamestnávateľ, Arsenal, ktorý má garantovanú 29-miliónovú prestupovú čiastku zakotvenú v zmluvnej klauzule, podpísanú pri predaji Fabregasa na Camp Nou pred dvoma rokmi.