Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.7.)

utorok, 16. júl 2013 09:42 | Autor: Branislav Lipták

 Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

 

FC BARCELONA: Podľa nepotvrdených správ prišla na Camp Nou ponuka v hodnote 30 miliónov eur za Cesca Fábregasa. Záujemca je anglický Manchester United. Španielsky reprezentačný stredopoliar len pred dvoma rokmi prestúpil za 29 miliónov eur do Barcelony z londýnskeho Arsenalu, kde bol lídrom a kapitánom tímu.

FC BARCELONA a CELTA VIGO: FC Barcelona potvrdil, že sa dohodol so Celtou Vigo na ročnom hosťovaní stredopoliara Rafinhu. Dvadsaťročný Brazílčan hrával za takmer všetky barcelonské mládežnícke tímy.
 
REAL MADRID: Biely balet má podľa magazínu Forbes momentálne hodnotu 3,3 miliardy dolárov a dominuje rebríčku najcennejších tímov. Ešte minulý rok bola cena Realu Madrid 1,88 miliardy, k výraznemu zvýšeniu pomohli výnosy zo sponzorských zmlúv s Adidasom a leteckou spoločnosťou Emirates.
 
REAL MADRID: „Pusinky“ pripravujú nový kontrakt pre Mesuta Özila. Nemecký záložník by mal zostať v Madride do júna 2019.
 
FC SEVILLA: Španielska FC Sevilla súhlasila s predajom reprezentanta do dvadsať rokov JoséhoCampanu do anglického Crystal Palace. Talentovaný stredopoliar odchádza do Premier League za dva milióny eur plus bonusy a percentá z ďalšieho prestupu. 
 
FC SEVILLA: Anglický Manchester City je blízko k získaniu Álvara Negreda zo Sevilly. V najbližších dňoch by sa mali obe strany dohodnúť na podmienkach prestupu.