Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.7.)

streda, 17. júl 2013 09:07 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

 

FC BARCELONA: Defenzívny stredopoliar Sergio Busquets predĺžil zmluvu s úradujúcim majstrom Španielska FC Barcelona až do roku 2018. Súčasťou kontraktu je klauzula o pokračovaní spolupráce ešte o rok dlhšie.

FC BARCELONA: Španielsky reprezentant Cesc Fábregas je v Barcelone spokojný a ponuka na prestup do Manchestru United nič nemení na jeho odhodlaní zostať v Španielsku.
 
FC BARCELONA: Vedenie FC Barcelona sa odmieta nechať vtiahnuť do konfliktu s Pepom Guardiolom. Bývalý tréner katalánskeho mužstva minulý týždeň vyhlásil, že klub zneužil rakovinové ochorenie jeho nástupcu na lavičke Tita Vilanovu, aby ho očiernil.
 
FC BARCELONA: Čerstvá posila nemeckého futbalového šampióna Bayernu Mníchov Thiago Alcantara vyhlásil, že už sa nevie dočkať nových výziev. Dvadsaťdvaročný stredopoliar doposiaľ obliekal dres FC Barcelona.
 
REAL MADRID: O útočníka The Reds Luisa Suáreza zabojujú Real Madrid spolu s Bayern Mníchov. Liverpoolčania  požadujú odstupné vo výške 40 miliónov libier alebo menšiu sumu spojenú s hráčskou kompenzáciou.
 
ATLÉTICO MADRID: Madridčania by mohli v blízkej dobe získať Étienna Capoueho z francúzskeho Toulouse.