Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.7.)

piatok, 19. júl 2013 09:32 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (19.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: V Anglicku sa objavili nepotvrdené fámy o záujme United o Garetha Balea z Tottenhamu. Najbližšie dni ukážu, čo je na tejto fáme pravdivé.

MANCHESTER CITY: Úradujúci anglický vicemajster Manchester City získal Stevana Jovetiča z talianskej Fiorentiny. Za dvadsaťtriročného čiernohorského reprezentanta by mal účastník Premier League zaplatiť 30 miliónov eur.
 
MANCHESTER CITY: Tréner futbalistov anglického Manchestru City Manuel Pellegrini opustil tím, ktorý je na predsezónnom turné v Juhoafrickej republike a z rodinných dôvodov sa musel vrátiť do rodného Čile.
 
MANCHESTER CITY: Bývalý brazílsky reprezentant Maicon sa vracia do Serie A. Onedlho tridsaťdvaročný pravý obranca sa rozhodol opustiť anglický klub Manchester City a prestúpil do AS Rím.
 
MANCHESTER CITY: O argentínskeho útočníka Sergia Agüera sa zaujímašpanielsky veľkoklub Real Madrid.
 
ARSENAL:  Španielsky reprezentant Cesc Fábregas sa rozhodol ešte rok zotrvať v Barcelone. Anglický klub pred dvoma rokmi presadil pri prestupe stredopoliara do Katalánska klauzulu, podľa ktorej mal počas dvoch rokov na hráča predkupné právo.
 
FC CHELSEA: Francúzsky futbalista Florent Malouda sa po uvoľnení z FC Chelsea sťahuje do Turecka, kde podpísal kontrakt na dva roky s Trabzonsporom.
 
ASTON VILLA: Slovenský mládežnícky reprezentant Tomáš Zázrivec podpísal profesionálny kontrakt s anglickým klubom Aston Villa. Zázrivec sa predstavil aj na nedávnych majstrovstvách Európy hráčov do sedemnásť rokov, kde sa mladí slovenskí reprezentanti dostali do semifinále.