Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.7.)

piatok, 19. júl 2013 09:34 | Autor: Branislav Lipták

 Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Po príchode uruguajského útočníka Edinsona Cavaniho do Paríža St. Germain možno francúzskeho majstra opustí Zlatan Ibrahimovič. Švéd už viackrát hovoril o prípadnom odchode z Parku princov, jeho želaním je predovšetkým prestup do Realu Madrid.

REAL MADRID: O budúcnosti argentínskeho útočníka Gonzala Higuaína by sa mohlo rozhodnúť v najbližších dňoch, o 25-ročného zakončovateľa Realu Madrid majú veľký záujem predovšetkým Arsenal Londýn a SSC Neapol. Madridčania sú ochotní uvoľniť útočníka za 40 miliónov eur.
 
REAL MADRID: O argentínskeho útočníka Sergia Agüera sa zaujímašpanielsky veľkoklub Real Madrid.
 
REAL MADRID: Záložník Xabi Alonso sa pomaly uzdravuje po operácii slabín. Španiel by sa mohol naplno zapojiť do tréningového procesu v polke augusta.
 
FC BARCELONA: Španielsky reprezentant Cesc Fábregas sa rozhodol ešte rok zotrvať v Barcelone. Anglický klub pred dvoma rokmi presadil pri prestupe stredopoliara do Katalánska klauzulu, podľa ktorej mal počas dvoch rokov na hráča predkupné právo.  

MÁLAGA: Španielska Málaga by mala získať tureckého obrancu Ersana Gülüma z Beşiktaşu Istanbul.