Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.7.)

nedeľa, 21. júl 2013 10:15 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (21.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL a FC LIVERPOOL: Luis Suárez opäť potvrdil svoju kontroverznosť. Podľa britských médií sa údajne uruguajský útočník dohodol s Arsenalom Londýn, napriek svojim vyhláseniam, že v rámci Premier League nikdy neprestúpi.

CHELSEA: Tréner futbalistov FC Chelsea José Mourinho počíta pred nadchádzajúcou sezónou v A-tíme aj s mladým českým obrancom Tomášom Kalasom. Dvadsaťročný český stopér strávil predchádzajúce dve sezóny v holandskom Vitesse Arnhem.

MANCHESTER UNITED: United zvíťazili v prípravnom stretnutí nad výberom najvyššej austrálskej súťaže A-League pohodlne 5:1. Pre trénera Davida Moyesa to bolo prvé víťazstvo.

ARSENAL: Brazílsky obranca André Santos sa počas dvojročného pobytu v kádri londýnskeho Arsenalu nedokázal uchytiť v prvom tíme a preto zvolil návrat do rodnej krajiny, do tímu Flamenga Rio de Janeiro.

ARSENAL:Cesc Fabregas sa nechal počuť, že v prípade návratu do Premier League by prestúpil len do Arsenalu Londýn.

FC LIVERPOOL: Španielsky brankár Pepe Reina odchádza na hosťovanie z FC Liverpool do talianskeho klubu SSC Neapol. Pepe Reina by v nasledujúcom ročníku len kryl chrbát novej akvizícii Liverpoolčanov Simonovi Mignoletovi, preto uprednostnil hosťovanie.

FC LIVERPOOL: Katalánska Barcelona by rada obrátila pozornosť na Dána Daniela Aggera z FC Liverpool. Podľa britských médií by Barcelone stačilo ponúknuť čiastku okolo pätnásť miliónov eur.

SOUTHAMPTON: Hráči FC Southampton majú v rámci prípravy na novú sezónu aj netradičné tréningové metódy. Počas motivačných cvičení musia okrem iného chodiť bosí po rozpálených uhlíkoch či snažiť sa zlomiť šíp tlačením čela na jeho ostrú špičku.