Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.7.)

pondelok, 22. júl 2013 10:30 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (22.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Kapitán The Reds Steven Gerrard sa pomaly zotavuje po operácii ramena. Začiatok sezóny by tak mal bez problémov stihnúť.

MANCHESTER UNITED: Červení diabli sa nevzdávajú svojho sna angažovať Cesca Fabregasa, ktorý vyhlásil, že v Premier League bude hrať jedine za Arsenal. United mu údajne ponúkli 2x väčší plat ako má teraz v Barcelone. Či peniaze zmenia myslenie aj tohto futbalistu sa ukáže v najbližších týždňoch.
 
MANCHESTER UNITED: Záložník United Darren Fletcher má dlhotrvajúce zdravotné problémy, pre ktoré vynechá aj začiatok novej sezóny.
 
MANCHESTER CITY: Reprezentant Čiernej Hory Stevan Jovetić po prestupových špekuláciách napokon naozaj zmenil pôsobisko. Taliansku Fiorentinu vymení za Manchester City.
 
CHELSEA: Futbalisti FC Chelsea zvíťazili v druhom prípravnom dueli v rade na predsezónnom turné, keď zdolali výber All-stars Malajzie 4:1.
 
TOTTENHAM: Belgický reprezentant Nacer Chadli bude od novej sezóny 2013/2014 pôsobiť v anglickom klube Tottenham Hotspur, kam prišiel z holandského FC Twente.
 
TOTTENHAM: Brazílsky gólman Heurelho Gomes, ktorý sa stal v anglickom Tottenhame Hotspur nadbytočným, by sa počas letného prestupového obdobia rád vrátil do holandského klubu PSV Eindhoven, v ktorom zažil najväčšie úspechy vo svojej kariére.
 
WEST BROMWICH ALBION: Nigérijský útočník WBA Peter Odemwingie je na „muške“ arabského klubu Al Nasr.