Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.7.)

pondelok, 22. júl 2013 10:36 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Podľa informácií zo španielskych médií je jedným z najvážnejších kandidátov na post hlavného trénera FC Barcelona kouč reprezentácie Bosny a Hercegoviny Safet Sušič.

FC BARCELONA: Odchádzajúci Tito Vilanova sa rozhodol napísať otvorený list, ktorý uverejnila oficiálna stránka Barcelony. Ďakuje v ňom svojim zverencom, kolegom i fanúšikom. Tito Vilanova bol v rokoch 2008 – 2012 asistentom Pepa Guardiolu, minulé leto sa stal hlavným trénerom slávneho klubu.

FC BARCELONA: Bývalý tréner nemeckého Bayernu Mníchov Jupp Heynckes odmietol špekulácie, podľa ktorých by mal byť novým trénerom FC Barcelona.

REAL MADRID: Taliansky vicemajster SSC Neapol získal do svojho kádra obrancu Raúla Albiola zo španielskeho Realu Madrid. Dvadsaťsedemročný stopér podpísal s "partenopei" zmluvu na štyri roky.
 
ATLÉTICO MADRID: Záložník Saúl na jeden rok zamieri z Madridského klubu na hosťovanie do Raya Vallecana.
 
VALENCIA: Anglický Tottenham pripravuje pre španielsku Valenciu ponuku 18 miliónov libier za útočníka Roberta Soldada. V prípade uskutočnenia transferu, tak pôjde o najdrahší nákup v histórii Tottenahmu.