Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.7.)

streda, 24. júl 2013 11:59 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

 

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo počas prípravného zápasu s anglickým Bournemouthom, v ktorom Real vyhral pohodlne 6:0, nechtiac zlomil ruku 11-ročnému chlapcovi, ktorý sedel za bránou, na ktorú letel Ronaldov projektil z priameho kopu. Malý Charlie napriek tomu dopozeral zápas na tribúne a neskôr mu manažment Realu Madrid ako ospravedlnenie zabezpečil Ronaldov dres. Video si pozrite tu >>>
 
REAL MADRID: Snaha Pusiniek získať z Tottenhamu Garetha Belea je stále bez odozvy. Najnovšie sa vyjadril tréner londýnskeho klubu André Villas-Boas, že Bale nikam neodchádza a na White Hart Lane bude pôsobiť aj v najbližších rokoch. Reagoval tak na špekulácie denníka Marca, ktorý tvrdil, že Bale sa už dohodol s Realom na podmienkach kontraktu.

REAL MADRID: Gonzalo Higuaín je podľa španielskej a talianskej tlače jednou nohou hráčom Neapolu. Klub, v ktorom pôsobí aj náš Marek Hamšík, ponúka za argentínskeho kanoniera 37 miliónov eur.

BARCELONA:
Lionel Messi je rád, že Barcelona angažovala na voľný post hlavného trénera jeho krajana Tata Martina. "Mám rád Tata Martina. Je to skvelý kouč. Jeho tím hrá dobre a všetci ho rešpektujeme," uviedol na jeho adresu Messi.

DEPORTIVO: Nelson Oliveira, ktorý naposledy hosťoval v Deportive ako kmeňový hráč Benficy Lisabon, to má podľa anglickej tlače namierené do Stoke City.

VALENCIA:
 Netopiere stále nepristúpili na ponuku Tottenhamu za útočníka Soldada, ktorá mala mať naposledy hodnotu 22 miliónov eur. Miestna tlač špekuluje, že Valencia zaňho požaduje rovných 30 miliónov eur, čo by mala byť čiastka, ktorá je zakotvená aj v zmluve Soldada s Valenciou ako hodnota, za ktorú ho musí klub uvoľniť.

VALENCIA
: Na odchode z Valencie je Fernando Gago, ktorý údajne už čoskoro prestúpi do rodnej vlasti do mužstva Bocy Juniors, ktoré opustil pred 6 rokmi.

VILLARREAL:
Novou posilou Villarrealu sa stal brankár Sergio Asenjo, ktorý mieri do tohto tímu na ročné hosťovanie z Atlética Madrid. Villarreal zároveň získal opciu na trvalý prestup.

RAYO VALLECANO:
Brankár Rubén sa dohodol s Rayom Vallecanom ako voľný hráč na podpise zmluvy. Rubén pôsobil v Rayu aj v minulej sezóne, keď tu hosťoval ako kmeňový hráč Malagy.