Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.7.)

piatok, 26. júl 2013 09:52 | Autor: Branislav Lipták

 Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Manchester United pokračuje v snahe angažovať španielskeho reprezentanta Cesca Fábregasa z FC Barcelona. Katalánsky klub už zamietol dve ponuky United na prestup, poslednú v hodnote 30 miliónov libier. Angličania ale údajne pripravujú tretiu ponuku, ktorá má zlomiť „odpor“ Barcelony.

REAL MADRID: Kráľovský klub z Madridu sa snaží vsadiť na mladých hráčov, ktorým predlžuje kontrakty a v budúcnosti s nimi ráta do základu. Ďalším mladíkom s novým kontraktom je 22-ročný ruský ofenzívny futbalista Denis Čeryšev.
 
ATLÉTICO MADRID: 18- ročný José María Giménez bol oficiálne predstavený ako nová posila Madridčanov. Mladý Uruguajčan prišiel do Európy z klubu Danubia (Urug.).
 
MÁLAGA: Rodák z Buenos Aires Javier Saviola sa stal definitívne novou posilou v v gréckom klube Olympiakos Pireus. Argentínsky útočník zarobí ročne 1,6 milióna eur plus ďalších 400 000 na bonusoch.
 
MÁLAGA: Marcos Angeleri sa po angažmáne v argentínskom klube Estudiantes de La Plata vracia do Európy, keď sa so španielskou Málagou dohodol na 3-ročnom kontrakte.
 
BETIS SEVILLA: Do Španielska sa sťahuje ďalší uruguajský hráč. Z Čílskeho CD Huachipato prichádza do Sevilly útočník Braian Rodríguez.