Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.7.)

sobota, 27. júl 2013 08:49 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Xabi Alonso sa pomaly zotavuje po operácii svalov. Španiel už absolvoval aj tréningovú jednotku.

REAL MADRID: Najväčšia hviezda Tottenhamu Hotspur Gareth Bale rokuje so zástupcami klubu o novej zmluve. Vyhlásil to tréner "kohútov" André Villas-Boas. O Balea má enormný záujem Real Madrid, ale Angličania o prestupe nechcú ani počuť.

FC BARCELONA: Prestupová sága španielskeho stredopoliara Cesca Fàbregasa naberá na obrátkach. Podľa britských médií sa tentokrát nechal počuť samotný hráč, ktorý svojim priateľom povedal, že chce skončiť v Barcelone kvôli Manchestru United. 

FC BARCELONA: Lionel Messi rovnako ako široká verejnosť očakáva, že s príchodom kouča Gerrarda Martina prichádza aj nové obdobie vo futbalovej histórii Barcelony. "Určite prinesie niečo nové, niečo svoje, niečo výnimočné,“ konštatoval Messi.

FC SEVILLA: Francúzsky útočník Kévin Gameiro prestúpil z parížskeho klubu Saint-Germain do španielskeho prvoligového FC Sevilla.

VALLADOLID: Brankár Dani Hernández smeruje na hosťovanie do gréckeho Asterasu Tripolis.