Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.7.)

nedeľa, 28. júl 2013 08:51 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Taliansky SSC Neapol potvrdil angažovanie argentínskeho útočníka Gonzala Higuaína. Médiá odhadujú, že 25-ročný zakončovateľ sa stal spoluhráčom Marka Hamšíka za 40 miliónov eur.  

REAL MADRID: V prestížnom prípravnom zápase vo švédskom Göteborgu vyhrali futbalistu Realu Madrid nad parížskym St. Germain 1:0, keď sa gólovo presadil iba Karim Benzema.

BARCELONA: Španielsky futbalový gigant FC Barcelona chce počas prestupového obdobia získať cennú korisť. Cieľom je stopér londýnskej Chelsea - David Luiz.

ATLÉTICO MADRID: Španielsky záložník Arsenalu Londýn Santi Cazorla popiera špekulácie ohľadne možného prestupu do Atlética Madrid. Reagoval tak na výroky kormidelníka španielskeho klubu Diego Simeoneho, ktorý prednedávnom vyhlásil, že by si Cazorlu vedel predstaviť vo svojom tíme.

VALENCIA: Manažér Tottenhamu Hotspur André Villas-Boas potvrdil, že má o španielskeho zakončovateľa Roberta Soldada stále eminentný záujem. Valencia napriek tomu s predajom váha, keďže ide o najväčšiu osobnosť v jej kádri. Prestupová cena sa údajne pohybuje na úrovni 30 miliónov eur.

LA LIGA: O portugalského útočníka Héldera Postigu zo Zaragozy sa zaujíma niekoľko španielskych klubov – Sevilla, Valencia a Málaga.