Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.7.)

pondelok, 29. júl 2013 10:36 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (29.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

 

MANCHESTER UNITED: Vedenie United vydalo vyhlásenie, že prestup Wayne Rooneyho v rámci Premier League neprichádza do úvahy. Toto vyjadrenie upokojilo hlavne verných fanúšikov „Červených diablov“.

MANCHESTER UNITED: O útočníka Manchestru United Javiera Hernándeza prejavila záujem španielska Valencia.
 
CHELSEA: Napriek množiacim sa špekuláciám o odchode Juana Matu z londýnskej Chelsea to nakoniec vyzerá tak, že španielsky reprezentant naďalej zostane v kádri The Blues.
 
TOTTENHAM: Tottenham drží svoju najväčšiu hviezdu Garetha Balea naďalej v neistote. Ten sa nebráni prestupu do Realu Madrid, no posledné slovo má predsa len anglický klub. Real tentokrát ponúkol ťažko predstaviteľných 100 miliónov eur! V časoch veľkej španielskej ekonomickej katastrofy je táto suma dych berúca.
 
TOTTENAHAM: Samotný Gareth Bale je sklamaný prístupom Spurs ohľadom jeho možného prestupu do Realu Madrid. Welšan by podľa svojich vlastných slov rád do Španielska prestúpil.
 
MANCHESTER CITY: 19-ročný španielsky záložník Denís Suárez by mohol „posilniť“ FC Barcelonu. Katalánčania sú ochotní ponúknuť 4 milióny eur.
 
LIVERPOOL: Do „boja“ o služby Luisa Suáreza sa zapojil aj Real Madrid, ktorý má, ako sa zdá, nekonečný zdroj financií.
 
STOKE CITY: Kmeňový hráč Stoke City Brek Shea rozhodol finále majstrovstiev Severnej a Strednej Ameriky. Shea v drese USA strelil jedniný gol finálového zápasu proti Paname a zabezpečil pre USA piaty titul.