Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.7.)

utorok, 30. júl 2013 10:35 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (30.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Španielsky brankár Pepe Reina vyjadril sklamanie z prístupu vedenia anglického klubu FC Liverpool v súvislosti s hráčovým ročným hosťovaním v talianskom SSC Neapol. Podľa vyhlásení 30-ročného gólmana sa Liverpoolčania najskôr dohodli s talianskym klubom a následne Reinu postavili pred hotovú vec.

MANCHESTER UNITED: Dlhoročná opora zadných radov Manchestru United Rio Ferdinand verí, že mužstvo je solídne vyvážené a je jedno, čo sa udeje do konca prestupového obdobia. V každom prípade budú „diabli“ znovu chcieť získať titul v Premier League.
 
MANCHESTER UNITED: V súvislosti s United sa spomína aj Luka Modrić z Realu Madrid. Táto správa prišla z ničoho nič a Angličania sú údajne ochotní investovať do prestupu 25 miliónov libier.
 
MANCHESTER UNITED: Futbalisti Manchestru United zvíťazili vo včerajšom prípravnom zápase na ázijskom turné pred začiatkom novej sezóny nad hráčmi hongkonského klubu Kitchee SC 5:2 (3:0).
 
MANCHESTER UNITED: Nováčik najvyššej francúzskej súťaže AS Monaco dostal ponuku angažovať portugalského krídelníka Naniho z Manchestru United.
 
CHELSEA: Vedenie Londýnčanov sa nechalo počuť, že David Luiz nie je v žiadnom prípade na predaj. O služby brazílskeho reprezentanta sa zaujíma Bayern Mníchov.
 
TOTTENHAM: Severolondýnsky klub by rád získal 23-ročného obrancu Vlada Chirichesa zo Steauy Bukurešť.
 
QEENS PARK RANGERS: Portugalský obranca José Bosingwa bude pokračovať v kariére v tureckom klube Trabzonspor. Tridsaťročný pravý bek naposledy pôsobil v londýnskom Queens Park Rangers.